A Mangó püré felhasználási köre széles lehet használni limonádék koktélok frappék smoothiek ízesítésére De tudod használni fagyi kehely sajttorta vagy akár egy egyszerű piskóta ízesítésére is Nagyszerű intenzív mangó íz rostos sűrű püré Itt egy egyszerű limonádé recept egy pohárba tégy egy citrom narancs karikát kicsit nyomogasd meg a fakanál végével hogy egy kicsi gyümölcslé kijöjjön belőle Majd tegyél hozzá egy kiskanálnyi citromlevet Ezek után pár kocka jég kb a pohár feléig és hozzáadjuk a evőkanálnyi) gyümölcspürét vagy gyümölcs szirupot A végén hozzáadjuk a vizet tetszés szerint savast vagy menteset és megkeverjük Kész is vagyunk Egészségedre ) Az Maison Routin szirupok története kezdődött Philibert Routin ekkor kezdett gyümölcs- és fűszer koncentrátumok pürék szirupok gyártásába Chambéry-ben A cég mára kis családi vállalkozásból a világ vezető szirup- és koncentrátum gyártójává fejlődött Az termékek minőségi gyümölcs alapanyagokból nádcukorból és a francia Alpok forrásvizeiből készülő prémium szirupok és koncentrátumok teljes gyümölcs ízhatással tartósítószerek nélkül Ajánljuk forró és hideg italok kreatív ízesítéséhez limonádé kávé tea forró csoki és sör jégkása fagylalt desszert koktél termékek készítéséhez összetevők MANGO JUICE AND PUREE FROM CONCENTRATE (WATER MANGO JUICE CONCENTRATE MANGO PUREE CONCENTRATE) SUGAR FOOD COLOURING
(CURCUMA) THICKENER PECTIN NATURAL FLAVOURINGS ACID CITRIC ACID PRESERVATIVE POTASSIUM SORBATE